Novinky v naší společnosti

Vážení zákazníci,
dovolte nám, abychom Vás touto cestou informovali o důležitých změnách a novinkách v naší společnosti.

Změna názvu obchodního úseku

Na začátku roku byl přejmenován obchodní úsek Automatizace na obchodní úsek Profilové systémy. Věříme, že Vám tato změna usnadní přehled ve struktuře naší společnosti a případné kontaktování zaměstnanců, kteří se profilovým systémům věnují a velice rádi Vám pomohou s tímto specifickým sortimentem.

Nové prostory a skladové zázemí

V rámci zkvalitnění služeb našim zákazníkům se oddělení Profilové systémy na přelomu let 22/23 přestěhovalo do nových prostor jen pár desítek metrů od sídla společnosti. Tyto nové prostory disponují velkokapacitním skladovacím zázemím pro hliníkové profily a prostorným pracovištěm pro snadnější a rychlejší manipulaci s profily.

Nové strojní vybavení

Dále jsme nově vzniklé pracoviště vybavili moderním a hlavně kvalitním strojním zařízením. Kolegové tak mají od začátku letošního roku k dispozici vysoce kvalitní stolní vrtačku pro rychlejší a přesnější vrtání otvorů a vytváření závitů nebo pilu Blitz Alva 500 od italského výrobce Fom Industrie pro precizní kolmé a šikmé řezání či frézování podélných drážek na hranách profilů.

Díky tomuto strojnímu vybavení jsme absolutně soběstační a zvládneme ve velice krátké době vyhovět i těm nejnáročnějším požadavkům ze strany našich zákazníků.

Blízká budoucnost

V horizontu několika týdnů ještě plánujeme zázemí rozšířit o moderní automatizovaný skladovací systém Kardex pro skladování drobného i většího příslušenství k hliníkovým profilům a maximálně tak zefektivnit vyskladňování zboží našim zákazníkům.

Pevně věříme, že tyto změny skutečně přispějí ke zkvalitnění služeb našim zákazníkům.